Kausi pyörähti perinteisin menoin käyntiin 24h-uinnin merkeissä!

27.8.2024

Viime viikonloppuna 24.-25.8. vietettiin perinteistä 24h-uintia koko seuran kilpa- ja taitouimareiden voimin Pirkkolan uimahallissa. Tapahtuma on jo perinteiseksi muodostunut ja kokosi jälleen yhteen reilut 110 uimaria molempien lajien puolelta. 24h-uinnin pääajatuksena on uida mahdollisimman paljon metrejä kasaan koko seuran yhteisenä viestiuintina, kukin ryhmä omalla vuorollaan. Illan ja yön aikana viestiuintiin osallistuivat myös niin valkut ja huoltajat kuin ensimmäistä kertaa myös aikuisten harkkaryhmäläiset. Tulokseksi saatiin tänä vuonna 117km ja 950m eli hieman jäätiin viime vuonna tehdystä ennätyksestä. Tunnelma oli kuitenkin hieno ja tästä on hyvä lähteä taas ensi vuonna parantamaan! Katso aiempien vuosien 24h-uinnin tulokset täältä

Uintien ulkopuolella ohjelmassa oli perinteiseen tapaan valokuvasuunnistusta, pomppulinnaa ja pihapelejä kuten mölkkyä. Uutena ohjelmana uimarit pääsivät Rope skipping Helsingin osaavien valmentajien johdolla kokeilemaan naruhyppelyä niin yksittäisellä narulla kuin isolla narullakin! Lisäksi vanhemmat uimarit pääsivät illan pimentyessä suorittamaan yösuunnistusta suljetun uimahallin tiloissa.

Tätäkään tapahtuma ei olisi järjestetty ilman lukuisia vapaaehtoisia huoltajia, jotka osallistuivat 24h-uinnin toteutukseen niin ennen tapahtumaa kuin sen aikana ja jälkeenkin. Huoltajat järjestivät mm. aamupäivän ohjelmaa uimareille valmentajien suorittaessa samaan aikaan vuosittaista trimmikurssia, valmistelivat aamu- ja iltapalan sekä päivällistä, laskivat uintitulosta sekä auttoivat lukuisissa muissakin tehtävissä! Iso kiito jokaiselle mukana olleelle.

24h-uinnin yhteydessä järjestettiin myös vuosittainen palkintogaala, jossa valittiin mm. vuoden uimarit, valmentaja ja huoltaja sekä seuraennätykset. Katso palkittujen tiedot täältä.

Lisäksi iso kiitos yhteistyöstä tapahtumaan liittyen Altaalle.com ja Lidl Pakilantie!