Palautetta keväältä 2024

3.10.2024

"Ohjaajalla on tosi kiva ja kannustava asenne. Hän ottaa hienosti huomioon kaikki lapset."

"Todella hyvää valmennusta. Saa aina tulla treeneihin hyvällä mielellä kehittymään."

"Terkkuja vanhemmilta: Hienoa, että uimari on päässyt hyvin mukaan joukkueeseen ja kiitokset valmentajille! Teette todella hienoa ja tärkeää työtä."


Pyysimme palautetta kurssi- ja valmennustoiminnastamme viime keväänä mukana olleilta -  palautekyselyyn olikin tullut hienosti vastauksia! Iso kiitos vielä kaikille palautekyselyn täyttäneille, palaute auttaa meitä viemään toimintaamme eteenpäin. 
 

Palautteiden perusteella toimintaan ollaan valtaosin varsin tyytyväisiä. Kurssitoiminnan palautteista positiivisesti esille nousi etenkin ohjaajien ja valmentajien kannustavasta ja kaikki lapset huomioivasta opetustyylistä. 67% vastaajista koki kurssimaksun olevan kohtuullinen. 75% koki saavansa tarvittavan informaation MyClubista, seuran nettisivuilta ja viestinnästä. Kurssitoimintaa koskevissa vastauksissa kehityskohteiksi nousi tiedotuksen selkeyttäminen ja ilmoittautumisen helpottaminen. 
 

Positiivista palautetta sekä kilpa- että taitouinnin puolelta tuli hyvästä joukkuehengestä, kannustavista valmentajista, kivoista leiri- ja kisamatkoista, hyvästä ryhmäytymisestä ja uuden oppimisesta ja oman kehityksen huomaamisesta. Kehittävää palautetta tuli treenien ajankohdista. Valmennusryhmissä kilpauinnin puolella koettiin valtaosin, että uimareiden harjoitusmäärät ovat olleet sopivia. Osa toivoi enemmän harjoitustunteja. 
 

Lasten kurssitoiminnassa (vauva- ja perheuinnit, uimakoulut, vesirallit, harrasteryhmät) toimintaa arvioitiin asteikolla 0-5 (0= täysin eri mieltä, 5= täysin samaa mieltä). Vastaajia kyselyyn oli 45. 

  • Olen tyytyväinen lapseni ryhmän toimintaan kokonaisuutena. 4,45 / 5 
  • Ilmoittautuminen ryhmään oli sujuvaa ja helppoa. 4,3 / 5
  • Lapseni ohjaajat/valmentajat hoitavat tehtävänsä hyvin. 4,6 / 5
  • Lapsi-, vauva-, napero- ja perheuinneissa uimari ja/tai perhe palaavat kotiin innoissaan             kokemastaan. 4,4 / 5
  • Lapsi viihtyy omassa uintiryhmässään. 4,5 / 5